Home » Artículos » Excursiones 2019

Excursiones 2019

Tenim alguns plans per a gaudir de la vida i la bellesa. I tot això en companyia: en sintonia amb altres persones amb una sensibilitat similar.

Per fi una Agenda d’Excursions programada, gràcies a la col·laboració dels amics d’ Arqueonet. Cada mes publicarem noves Propostes. Si desitja estar al corrent subscrigui’s, és gratuït.

Si es genera benefici per aquestes activitats es donarà íntegrament a l’Asociació Solidària Arte y Salud (en tràmit de Registre).

13 i 14 de febrer Monestir de Montserrat

Profesors: Eloi de Tera i Felip Masó Ferrer

2 Dies / 1 Nit. Dormirem a la Hostatgeria i menjarem de l’olla benedictina per a conèixer a fons el Monestir i els seus secrets, també espais que rares vegades s’obren al públic. Per descomptat gaudirem de les seves col·leccions d’Art, incloent l’extraordinària del  Museu amb un conjunt únic de pintura Modernista i  Impressionista, i aprofundirem en el món de l’Arqueologia de l’Orient Bíblic.

22 de febrer Museu Victor Balaguer Vilanova i la Geltrú

Ens acompanyarà : Mireia Rosich, Directora del Museu

El Museu Victor Balaguer és una joia per descobrir: és l’únic a Catalunya amb una préstec permanent del Museu del Prado, amb obres excepcionals de Goya, El Greco, Rubens, Pieter Brueghel​ el Vell, Ribera o Murillo, que en aquest moment s’ha ampliat. A més compta amb una excepcional col·lecció de pintura catalana i amb obres sorprenents com el primer gran llenç de Sorolla. Al costat de la Pinacoteca, destaquen la Sala Egípcia formada per la donació arqueològica que va fer Eduard Toda i per descomptat La Biblioteca.
Anirem en Tren i dinarem junts a Can Gatell.

L’Art desperta en nosaltres valors molt profunds, que crèiem oblidats: l’Humanisme, en el seu sentit més ampli, o la capacitat d’emocionar-nos davant la bellesa. T’esperem.

Sobre Edi Kastas

Librepensador. Estado civil: Siniestro total. Estudios: poco cuajados.