Viatge a Roma. Del 4 a l’11 de març de 2019

Palau Farnese , Caprarola

Fa tres anys vam somiar una destinació i vam preguntar si algú volia acompanyar-nos. Així van començar els nostres viatges.

Si desitgen acompanyar-nos a Roma, Dades clau:

Del 4 a l’11 de març de 2019 : 8 dies / 7 nits

Un viatge pensat per als qui ja han tingut un primer contacte amb Roma. Ens hi endinsarem de la mà del professor Eloi de Tera: lluny de la massa turística descobrirem una altra Roma, una Roma amagada i secreta; amb visites privades a llocs que gairebé mai s’obren al públic, com el Palau Farnese (la Capella Sixtina del Barroc, que és l’Ambaixada de França), la Sala dels Estucs del Palau Spada (seu del Consell d’Estat Italià), la recent descoberta Aula Gòtica, l’Oratori de San Giovanni Decollato (que només obre un dia a l’any i obrirà només per nosaltres) o la Galleria Colonna, apoteosis del Barroc.
I descobrirem en totes aquestes visites la bellesa i l’evolució de l’art: la Roma Clàssica, la del Renaixement, la Barroca… fins l’ Impressionisme italià.

Els nostres viatges no tracten de col·leccionar visites a Museus i llocs històrics, sinó que l’Art és un mitjà de coneixement interior i desenvolupament d’una nova mirada. I aquest és un viatge d’immersió: Tindrem una Xerrada informativa prèvia amb el professor Eloi de Tera, que ens acompanyarà al llarg del viatge, no només com a guia sinó també amb Xerrades temàtiques fora de les visites. Finalment, l’Eloi i Arqueonet elaboraran un Llibre – dossier cultural del viatge.

El viatge ha estat dissenyat pel Doctor de Tera i l’equip de Arqueonet, amb una llarga experiència en cursos, tallers i viatges culturals. Web de Arqueonet

Hotel: Hotel Mercure Roma Centro Colosseo. Situat en ple cor de Roma, al costat del Coliseu. Web de l’Hotel

Programa complet: Roma 4-11 març 2019

Si desitgen conèixer una mica més els nostres viatges, els suggereixo llegir : Viatge a Viena

Les places són MOLT limitades: Vols, hotel i activitats ja estan reservats per a un grup, en aquesta ocasió, de tan sols 15 persones.

S’adjudicaran per ordre de Reserva, mitjançant dipòsit de 500 € per persona. Data límit: divendres 18 de gener de 2019. Resta a pagar abans del 4 febrer.

El procés de confirmació és així de fàcil:
1.- Un mail amb nom, telèfon de contacte i nº d’audaços viatgers, a info@galeriasdeartebarcelona.com A volta del mail li donarem les dades per a formalitzar la Reserva.
2.- Presencialment a Arqueonet, carrer Sepúlveda 79 de Barcelona. Tels 937 423 014 o 667 013 352.

Els pagaments es realitzen a Malaika Viatges, S.A. mitjançant transferència o en les seves oficines de Barcelona: Enric Granados, 114. 1r 2a B. Tel 930 011 176

Si el viatge genera beneficis, es donaran íntegrament a l’Associació Solidària ARTE Y SALUD.

El preu per persona en habitació doble és de 1.995 € + 75 € taxes.

Si viatgen sols i no desitgen compartir habitació doble amb llits separats, el suplement per habitació individual és de 310 €.

Roma ens espera!

Artículo escrito por:

Artículos Relacionados